Home » Gebruikte auto kopen » De juiste gebruikte auto vinden

De juiste gebruikte auto vinden

Achter het stuur kruipen van de juiste gebruikte auto is een grotere uitdaging dan het kopen van een nieuwe auto. Wanneer u nieuw koopt, hoeft u alleen maar een voertuig te vinden dat bij uw behoeften en budget past. Het kopen van gebruikt voegt extra stappen toe aan de mix, zoals het vinden van een auto met een lage kilometerstand, het ontbreken van aanzienlijke crashschade en een geschiedenis van reguliere services. Je moet veel meer leren over een drie jaar oude, 36.000 mijl gebruikte auto dan over een gloednieuwe auto met 10 mijl op de teller.

 

Onze ranglijsten en beoordelingen van gebruikte auto’s zijn een geweldige plek om uw zoekopdracht te starten. We kijken naar de consensusadviezen van Amerika’s beste auto-experts en combineren deze met meetbare gegevens over veiligheid, betrouwbaarheid en totale eigendomskosten om een score te creëren voor bijna elk voertuig dat u kunt kopen dat al meer dan tien jaar oud is. Deze scores worden gebruikt om voertuigen te vergelijken met concurrenten in hun respectievelijke klassen.

Tweedehands auto kopen

Het kan een hele klus zijn om een gebruikte auto te kiezen om je zoektocht op te richten. Liever een ouder, luxer model of een nieuwer model zonder zoveel features voor dezelfde prijs? Het is belangrijk dat u eerlijk evalueert waarom u rijdt, waar u rijdt en hoe u rijdt, zodat u het voertuig kunt vinden dat aan uw behoeften en budget voldoet. Hoewel die Mazda Miata misschien in je dromen is, kan hij de kinderen niet elke dag naar de voetbaltraining brengen. Aan de andere kant is het waarschijnlijk ook niet de beste keuze om te kiezen voor een Chevy Suburban voor uw dagelijkse woon-werkverkeer naar de stad. Zorg ervoor dat u het brandstofverbruik van uw opties evalueert, evenals het niveau van veiligheidsuitrusting waarmee u vertrouwd bent.

 

Het kopen van een gebruikte auto is een geweldige manier om opties te krijgen die duur zijn voor nieuwe voertuigen voor een fractie van de prijs. Hogere uitrustingsniveaus en optiepakketten hebben niet dezelfde prijzen op gebruikte auto’s als op nieuwe auto’s. Met behulp van onze rangschikking van gebruikte auto’s kunt u auto’s vergelijken die u overweegt, zowel op basis van hun algemene scores als op individuele factoren waarvan autokopers ons vertellen dat ze cruciaal zijn voor hun aankoopbeslissingen, zoals prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. Via www.kentekencheck.net een kenteken RDW check doen om meer informatie over uw voertuig te krijgen.

 

Wanneer u uw zoekopdracht begint te verfijnen, hoeft u niet overal in de stad naar autokavels te rijden. Er zijn meer dan een miljoen voertuigen in ons aanbod van gebruikte auto’s om door te bladeren.